Kiärmeöljyä Savonmualta – Spindeco Oy:n ihmekuapeli

Suomessakin on tullut suosituksi tämä ”post factual science”.

Savon sanomien mukaan kuopiolainen haitek-yhtiö on tekemässä läpimurron. Spindeco Technologies Oy on keksinyt ihmepinnoitteen, joka sää sähkön virtailemaan luonnikkaammin.

”Johtimien pintakäsittelyn ansiosta syntyy tasainen magneettikenttä, jolloin epämääräisessä kaaoksessa kulkevat elektronit saadaan järjestykseen. Sen takia vaikkapa sähkökitara tai äänentoistolaitteet soivat paremmin, kun käytetään SpinX-teknologialla tehtyä johtoa, Koljonen kertoo.” [1]

Kuulostaa hienolta, ja vaikuttaa siltä, että se perustuu aivan oikeaan tieteeseen!  [2]

Vaan mitäpä sanotte tästä:

”This special nano-technological cable will not replace your current cables, because you simply insert the female/male plugged Mad Professor RED cable™ after your current instrument cable and you will notice immediately a stronger signal with faster transients and much better balance.” … The Revolutionary Mad Professor red cable [3]

 

Tuotteen nimi on toki asiallinen, siihen ei ole huomauttamista. Potentiaalisten sijoittajien on kuitenkin hyvä huomata, että todellisuuteen perustuva teknologia on huomattavasti vankemmalla pohjalla, kuin hullun professorin punainen taikakaapeli.

 


[1] Kuopiolaisfirma uskoo: Läpimurto on nurkan takana

[2] http://www.google.com/patents/US20130140059

[3] http://www.mpamp.com/products/red-cables/

Kommentointi suljettu.