Laura Huhtasaaren apinajuttu

Muutamaan otteeseen olen ollut huolestunut siitä, että ulkoministeri Timo Soinin puolue näyttää tarjoavan turvasataman rasisteille ja fasisteille, vaikka kaikki perssuomalaiset eivät sellaisia varmasti olekaan.

Persesuomalaisuus näyttää myös tarjovan tilaa uudenlaisille älyn jättiläisille.

Kansanedustaja, sivistysvaliokunnan jäsen, luokan- ja erityisopettajan pätevyyden omaava Laura Huhtasaari [2] on naamakirjassa osoittanut evoluution vääräksi (lainaukset lainattu Skepsiksen keskustelupalstalta, alkuperäiset saattavat jopa löytyä Huhtasaaren naamakirjasta [3]).

 

ape

”jos et pysty todistamaan aukottomasti, se ei silloin ole riittävän uskottava. Alkujärähdys olisi saanut aikaan ajan, aineen ja elämän? Kaiken syntyä ja elämän kehitystä ei tieteellisin menetelmin voida todistaa.”

”Mutta olen jo kerran sanonut, että jos sammakosta tulee prinssi se on satua, mutta jos sammakosta tulee prinssi vuosien ja vuosien päästä se onkin tiedettä. Minusta sekin vaatii todella paljon uskoa, että ihminen on tullut apinasta.
Ihminen on ihmeellinen, taatusti emme ole täällä vahingossa. Minä uskon Jumalaan.”

”en usko, että ihminen on eläin. Eikä apinat kehity ihmisiksi. Sekin teoria on täynnä aukkoja.”

”se nyt vaan on niin, että ihmiset eivät ole eläimiä, eikä eläimiä koskaan olleet. On ihan mahdoton teoria, että eläimistä tai eläimestä ajan saatossa tulisi ihminen.”

”kehitysopin mukaan nytkin pitäisi olla kehitysvaiheessa olevia ”puoli-apina-ihmisiä” jossakin, ei kuitenkaan ole. Apinat syntyvät aina apinoina niinkuin kaikki muutkin lajit.Ihminen syntyy aina ihmisenä. Maapallo on huikea, kaikella on tarkoituksensa luonnossa. Ei näin täydellistä ja järjestelmällisestä maailmaa synny ihan vahingossa luonnonoikkuna, kuten esim ihminen? Vaikka en uskoisi Jumalaan, en kyllä uskoisi Darwiniakaan.”

”minun taas tekee pahaa, kun ei pystytä oikeasti ja aukottomasti selittämään ihmistä ja maailmaa, niin väitetään että apinoistahan me….” [1]

Persesuomalaisuudelle on aina ollut tyypillistä äärimmäinen tyhmyys.

Lopuksi kevennys, ettei mene liian vakavaksi:

” Politiikassa viisaus merkitsee mielestäni kykyä hahmottaa todellisuus ja tehdä tämän realismin pohjalta hyviä päätöksiä.”

— Laura Huhtasaari [5]

 


 

[1]
http://keskustelu.skepsis.fi/Message/Message/385767

[2]
https://www.facebook.com/laura.huhtasaari

[3] Laura Huhtasaaren apinajuttu

[4] http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194988630774/artikkeli/some-asiantuntija+on+epatodennakoista+etta+huhtasaaren+facebook+ilmoitti+vaarin.html

[5] http://www.laurahuhtasaari.fi/
http://www.asentopaikka.fi/blogimages/2015/viisautta.jpg

Kommentointi suljettu.