Rossin E-Cat toimii!

No.

Nyt on käynyt ilmi, että Rossin kylmäfuusioreaktori, E-Cat, on oikeaa teknologiaa ja toimii. Toinen puolueettoman testiryhmän raportti on positiivinen  [1]. Pitää kai sitten pyytää julkisesti anteeksi, kuten lupasin. Vai joudunko kivitettäväksi?

Tuota noin.. hetkinen..

Tässähän on taas testattu Rossin häppäsvärkkiä täysin saman porukan toimesta kuin viimekin vuonna! Ja testin piti olla puolueeton, mutta raportin mukaan Rossi itse on kuin ollutkin mukana vääntelemässä vipuja.

”The dummy reactor was switched on at 12:20 PM of 24 February 2014 by Andrea Rossi who gradually brought it to the power level requested by us. Rossi later intervened to switch off the dummy, and in the following subsequent operations on the E-Cat: charge insertion, reactor startup, reactor shutdown and powder charge extraction. Throughout the test, no further intervention or interference on his part occurred; moreover, all phases of the test were monitored directly by the collaboration.”

 

Mitä ***ua?

Hittaammin, ei niin noppeesti. Käry haisee taas.

___

P.S.
Vuosituhannen suurimman keksinnön julkaisufoorumi oli muuten persoonallinen, nimittäin sivu, joka vaikuttaa yksityiseltä blogilta.
http://www.sifferkoll.se/sifferkoll/?p=386

__________________________________________________________________________
Viitteet:
[1]  Observation of abundant heat production from a reactor device
and of isotopic changes in the fuel

Kommentit

Rossin E-Cat toimii! — 2 kommenttia

  1. Kuvitteletko tosiaan, etteivät tutkijat ole seuranneet prosessia tarkasti? Taidat olla jonkun sortin parantumaton pseudoskeptikko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *