Shoo!Tag – apteekkisi kusettaa sinua taas

On kevät ja ötökkäaika. Aika myös Shoo!Tag- katsaukselle. En ole tarkistanut Shoo!Tag tilannetta Tikkurilan Uudessa apteekissa, mutta ainakin Tohmäjärven apteekin nettikaupasta tämä ihmeellinen muoviläpyskä löytyy:

http://www.tohmajarvenapteekki.fi/shootag-ihmisille-hyttysia-vastaan-p-1072.html

”Shoo!TAG on täysin myrkytön, hajuton ja luontoystävällinen sekä kätevä tapa suojata ihmiset kiusallisilta hyönteisiltä ja punkeilta. Shoo!TAG -korttia on helppo käyttää; poista kortti pakkauksesta ja ripusta se kaulaan pakkauksessa olevan renkaan avulla. Shoo!TAG auttaa kehoa muuntamaan luonnollista sähkökenttää yhdistämällä siihen tiettyjä frekvenssejä, joihin tietyt hyönteiset reagoivat. Näin ollen käyttäjän oma sähkökenttä toimii hyönteisten karkottimena. Tuotteen käytöstä ei ole haittaa sähkölaitteille, terveydelle eikä ympäristölle.”

Todellisuudessa Shoo!Tag ei toimi, koska se ei voi toimia: mitään ylläolevan mainostekstin kuvaamaa vaikuttavaa mekanismia ei edes teoriassa voi olla olemassa.

Shoo!Tag on puhdasoppinen ja törkeä huijaus.

Tulitko sinä huoijatuksi? Shoo!Tag ei nimittäin toimi

Shoo!Tag-huijauksen markkinoinnissa kunnostautuvat apteekkien lisäksi myös eläintarvikekaupat, kuten Musti ja Mirri.

[1]
http://kauas.asentopaikka.fi/2011/05/11/shootag-apteekkisi-kusettaa-sinua/

[2]
http://kauas.asentopaikka.fi/2011/11/07/shootag-homeopaattisia-luottokortteja-punkintorjuntaan/
[3]
http://kauas.asentopaikka.fi/2012/07/10/uusi-katsaus-punkintorjuntaan/

Kommentit

Shoo!Tag – apteekkisi kusettaa sinua taas — 12 kommenttia

 1. Nyt tuli vähän turhan hätäinen tuomio. Itsekin naureskelin tuotteelle, ennen kuin luin testitietoa (olisikohan ollut erälehti). Yksikään ötökkä ei kuulemma pistänyt siihen kohtaan jossa lätkä oli ihoa vasten 😉

 2. Ööö… tuolta vanhasta ketjusta lueskelin kommentteja. Mitä sitten, jos joku käyttää tätä ja se toimii??? Miten se vaikuttaa mitenkään bloginpitäjän elämään? Vai saatko jotain rahaa mollaamalla tätä tuotetta? On teho sitten tieteellisesti todistettu tai ei, niin jokainen käyttäköön sitä mikä itselle tai lemmikille sopii, jos se kerran oman kokemuksen mukaan toimii. Ei voi olla uskonasia, jos esim. punkkeja on koirassa ollut ennen jatkuvasti ja lätkän laiton jälkeen ei yhtään (tuskin se koira nitä punkkeja ajatuksen voimalla saa pysymään poissa). Niin silloinhan se lätkä selvästikin toimii. Mitä siitä sitten taistelemaan ja asiaan turhaan energiaa kuluttamaan. Voi olla, että kaikilla ei toimi, mutta aina parempi, jos omalla kohdalla toimii. Itse en ole kokeillut, mutta taidanpa kokeilla, koska hyttyset hyökkäävät kimppuun hanakasti. Jos se vähenee tai kokonaan loppuu tuon lätkän käytön myötä, niin kiitos ja kumarrus, jos taas ei niin sitten ei.

  • Jokainenhan saa käyttää punkintorjuntaan vaikkapa rukousta.

   Ja jos se toimii, niin eihän siinäkään mitään pahaa ole.

 3. Toisilla kyseinen tuote toimii varmasti paremmin kuin toisilla. Ja varsinkin kun et ole kokeillut itse tuotetta et voi tuomita sen perusteella x, tai voithan joo kun on tuo sananvapaus sanan kantavalla antajalla.

 4. Edellisen viestiketjun perusteella päätin kävellä apteekkiin, ja ostaa Shoo!Tagin koiralleni. Käänteistä markkinointia? Jos on, olet onnistunut tavoitteessasi tyy 😉

  • No. Ei siitä Shoo!Tagista ole koirallesi mitään välitöntä haittaakaan.

   Onnea ja menestystä.

 5. Koin aikalailla tulleeni kusetetuksi kun expot alkukesästä ostin, iso pakkaus ja sisältö 2ml. oisko peräti 98% ilmaa pakkauksesta.
  Muuten kyllä toiminut ihan hyvin ja kun en löytänyt muutakaan ainetta ostin toisesta apteekista isomman pakkauksen samaa.

  Aina pitäisi olla tarkkana ja lukea selosteet tarkasti jottein luulisi ostavansa isossa pakkauksessa kesän tarpeita ja saavansakin kuukauden annoksen, eli kaikki kusettaa ainakin jossainmäärin. Aine itessään kokemuksen mukaan toimii, joskin myrkkyhän se on

 6. bah pitäisi aina ajatella ennenkuin postaa, tarkoitus oli vielä mainita että tuon shotag huomasin lemmikkitarvikeliikkeessä mutta hölynpöly selosteessa vaikutuksesta jätti hyllyyn.

  (periaatteessa voin uskoa minkä tahansa johonkin tarkoitukseen olevan aineen toimivan jos niin väitetään mutta epäilen kyllä ilman omia kokemuksia, ja omatkin kokemukset saattaa olla sattumaa lyhyellä aikavälillä)

  kokeilemaan en ryhdy hölynpöly selosteen takia enkä toisten kokemuksiin usko kun netissä tiedä vaikka 1 ja sama kirjoittelisi ja olisi aineen myyjä osapuoli 🙂

  toista myrkytöntä myyjät kysyessä suositteli mutta senkin vaikutus kuulosti hölynpölyltä, ötökät ei pidä hajusta?..entäs koira sitten muuten olisin sitä voinut kokeillakin jos olisi ollut 1/3 toimivaksi tietäväni hinnasta mutta suht samaan hintaan jätin ostamatta

 7. Aiheesta lisää: Apteekkisi kusettaa sinua yhä! | Kauaskatsoja

 8. Itse olin skeptinen Shootag:n suhteen mutta päätin kokeilla kolmeen isokokoiseen koiraan. Kyllästyin noiden pipettien ostamiseen, jättivät ikävät läiskät koiran turkkiin, silti punkkeja. Nyt 3 vuoden Shootag kokemuksen jälkeen olen vannoutunut Shootag:n toimivuudesta minun koirilleni.

  • Shootagissä ei ole vaikuttavia aineita, eikä muutakaan toimintamekanismia, jolla se voisi edes teoriassa häätää öttiäisiä.

   Koiran hyvinvointiin sillä ei ole vaikutusta, mutta se vaikuttaa kyllä hyväuskoiseen koiranomistajaan.