Haluatko mainostaa blogissani?

Olen saanut yllättävän paljon kyselyjä mainostajilta. Tässä esimerkki:

”Hei,

Lähetin sinulle taannoin sähköpostia mutta olit lomalla. Koetan nyt uudestaan, josko olisit palannut lomilta ja kiinnostunut yhteistyöstä. Etsin tällä hetkellä sivuja joita voisin käyttää asiakkaani sivuston mainostamiseen ja sinun näyttäisi sopivan erittäin hyvin. Oletko kiinnostunut mahdollisuudesta sijoittaa maksua vastaan pieni tekstilinkki sivustollesi?

Toivon kuulevani sinusta pian!

Ps. Voit lähestyä meitä myös skypen kautta tai puhelimitse. Kerrothan myös jos on mahdollista jatkaa keskustelua englanniksi. Kiitos!


Xxxx Yyyy (nimi poistettu)
Xxxx@magicpagemedia.com”

Olen hieman ihmeissäni, mutta eipä kai pitäisi. Nettimainostaminen on helppoa ja halpaa. Asentopaikka.fi (kaksi blogia ja muuta tauhkaa) päivittäinen kävijämäärä on vakiintunut n. 300 kävijään, joten kaipa jonkinlainen mainospotentiaali on olemassa. Mutta ei kuitenkaan minulle, kävijämäärälaskurissa pitäisi nimittäin olla kaksi nollaa lisää, että voisin kuvitella saavani sellaisen korvauksen, jolla olisi yhtään mitään merkitystä.

Pilaisinko weppisivuni mainoksilla muutaman euron tähden? Tässä geneerinen vastaus mainostajille.

Hyi, kun olen inhottava ja negatiivinen. Mutta tämä blogi on ja pysyy mainoksettomana. Niin itsekeskeinen olen, että maksan mielelläni satasen vuodessa siitä, että näiden sivujen sisältö pysyy 100% omassa hallinnassani.

Ja täytyy myös muistaa, että olisihan se varsin kornia, jos tänne yht’äkkiä ponnahtaisi vaikkapa modernin kuppauslaitteen, ihmeellisen Bemer-härpättimen mainos.

http://kauas.asentopaikka.fi/2012/07/03/bemer-laite-ja-kone-koka-sanoo-bing/

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *