Bemer-laite ja kone joka sanoo bing!

Kuuntelin autossa Radio Suomen lähetystä, jossa olivat haastateltavina erikoistutkija Tommi Toivonen Säteilyturvakeskuksesta, terveyssosiologian professori Markku Myllykangas, lääketieteen ja kirurgian tohtori Veijo Saano, maajohtaja Merja Kämpe Bemer Finlandista ja vastaava fysioterapeutti Seppo Pehkonen Suomen Olympiakomiteasta. Aiheena oli olympiakomitean käyttöön ottama ihmneellinen parantava  Bemer-terapia. Melkoisia mielipide-eroja näiden henkilöiden lausunnoissa [1].

Jos tuntemattomaan säteilyyn reagoiva laite onkin ihmeellinen kapistus [2], on sellainen myös parantava laite, josta kukaan ei tiedä miten se toimii, koska vaikuttavaa mekanismia ei ole. Varsinainen insinöörityön mestarinäyte. Miten ihmeessä sellaisen rakentaminen on onnistunut?

Ilmeisesti se lähettää jotain tuntematonta säteilyä?

[1]
http://areena.yle.fi/radio/1600106

[2]
http://kauas.asentopaikka.fi/2012/06/26/tuntemattomat-energiat-ja-kone-joka-sanoon-bing/

Kommentit

Bemer-laite ja kone joka sanoo bing! — 2 kommenttia

  1. Aiheesta lisää: Haluatko mainostaa blogissani? | Kauaskatsoja

  2. Aiheesta lisää: Bemeröintiä, uhkavaatimus, ja kone joka sanoo ”bing” | Kauaskatsoja