Tuntemattomat energiat ja kone, joka sanoo ”bing!”

Tuntemattomia energioita ja säteilyjähän esiintyy, kuten kaikki tietävät, esimerkiksi parapsykologisten ilmiöiden yhteydessä sekä ufoista tippuneiden pakoputkistojen osien tarkoissa tutkimuksissa. Myös energiahoidot perustuvat kuulemma tällaisiin aiemmin tuntemattoman energian muotoihin. [1]

Kun jotain mitataan, niin useimmiten mitataan tunnettuja ilmiöitä juuri tarkoitukseen suunnitelluilla laitteilla. Tähän on hyvä syy, koska muuten ei tiedettäisi mitä, miten ja miksi pitäisi mitata, eikä sopivia laitteitakaan olisi. Tuntemattomilla ilmiöillä kun on yleensä sellainen ominaisuus, ettei niitä kunnolla pystytä mittaamaan, ennenkuin ne on opittu tuntemaan. Esimerkiksi röntgensäteily oli aikoinaan tällainen.

Aina kun mitataan ”jollain laitteella” jossa on ”valot” (ja joka sanoo ”bing”), jotain ”säteilyä” joka tulee jostain ”energianlähteestä” herää valitettavasti epäilys, ettei ole kaikki jauhot puhtaina pussissa.

Valitettavasti fysikaalinen,todellinen, maailmankaikkeus on varsin säälimätön ”ennestään tuntemattomille” energianmuodoille, joita ei pystytä mitenkään mittaamaan. Jos ne eivät vuorovaikuta mittalaitteiden kanssa, ei niiden olemassaolosta ole mahdollista saada mitään todisteita.

Jos taas pystytään kehittämään mittalaite, joka vuorovaikuttaa kyseisen ”energian” kanssa, niin kyseinen energia opitaan varmasti tätä kautta tuntemaan. Miten ylipäätään alunperinkään ko energiamuodosta olisi saatu viitteitä, ellei tämmöistä vuorovaikutusta ole jo jollain tasolla havaittu? Jos taasen ei ole olemassa fysikaalista mittalaitetta joka vuorovaikuttaa oletetun energiamuodon kanssa, niin silloin ko energiaa tuskin on olemassa tai sillä ei ainakaan ole mitään keinoa vuorovaikuttaa havaitsemamme todellisuuden kanssa.

Energiahoidossa käy ilmeisesti niin, että hoitaja toimii energianlähteenä ja vastaanottavan potilaan aivoissa jokin sanoo bing. Valitettavasti tällainen ilmiö ei ole todiste ennestään tuntemattoman energiamuodon olemassaolosta. Edes viitteellisiä todisteita vuorovaikuttavasta mekanismista kaivattaisiin.

Yhtä tyhjän kannssa.

Tokihan on mahdollista, että ihmisellä on jokin ”sielu” tai ”henki”, joka ei kuulu fysikaalisen todellisuuden piiriin. Jos näin on, niin silloin varmaan jumalakin on olemassa tai maailmankaikkeus on simulaatio jonkin vinksahtaneen yliälyn supertietokoneessa.

Kummassakin tapauksessa olemme kusessa.

 

[1]
http://www.suomenenergiahoitajat.fi/energiahoidoista.php

http://www.ruusunen.info/muut-hoidot/energiahoidot

Kommentit

Tuntemattomat energiat ja kone, joka sanoo ”bing!” — 3 kommenttia

  1. Aiheesta lisää: Bemer-laite ja kone koka sanoo bing! | Kauaskatsoja

  2. Aiheesta lisää: Bemeröintiä, uhkavaatimus, ja kone joka sanoo ”bing” | Kauaskatsoja