Sama mikä pressa – kunhan se on oikea

Perssuomalaisten Timo Soini on loihinut lausumahan, että kannattaa Sauli Niinistöä Suomen tasavallan persidentiksi. Soini on tosissaan sitä mieltä, että Sauli Niinistö huolehtisi Puolustusvoimien ylipäällikkönä Pekka Haavistoa paremmin Suomen puolustusvoimista ja tärkeistä transatlanttisista suhteista [1].

Noin. On varmasti minun omaa harhaisuuttani, että luen väkisin Soinin lausunnon: ”Vittu, alkää nyt vihreää sivarihomoa pressaksi ja puolustusvoimien ylipäälliköksi äänestäkö!”

Mistäs tuosta. Mutta itseäni näin puoluepolitiikan vastaisena änkyränä ihmetyttää, että mikäs se on oikein näiden vaalimainosten kanssa? Ehkä aika on muuttunut, mutta minun kouluaikanani näistä molemmista olisi tullut punakynää.

Minusta tulee varmaan joskus oikeasti vanha. Mutta ei vielä tänään!

[1]
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/119700-timo-soinilta-yllatyspaljastus

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *