Ääniä taivaalta

Internetin ihmemaassa on levitelty viime aikoina ihmeellisiä videoita, joissa soivat tuomiopäivän pasuunat. Eri puolilla maailmaa on kuultu kauhistuttavia ääniä, joiden lähde ei ole tiedossa. Mahtaa näitä kanadalaisia metsureita värisyttää:

Ääniä suoraan helvetistä!

No joo.  Ufohäröilijät ja muut hörhöt ovatkin aina olleet huonoja kuvankäsittelijöitä. Tämä on siinä mielessä kevyempää kamaa, että omituisen melun lisääminen juutuupivideoon on toki vaativaa videonkäsittelyä monta kertaluokkaa helpompaa.

Vaikka ei ehkä asiaan suoraan liitykkään, niin minulle tulee tästä mieleen eräkirjailijoidenkin kuvaama ”puron juttelu”. Monet luonnossa liikkuneet ja erämaassa nukkuneet tietävät, mitä tarkoitetaan puron tai tunturin juttelulla ja olen sen joutunut itsekin totetamaan todeksi moneen kertaan.

Ilmiö on seuraavanlainen: Erämaan hiljaisuudessa esimerkiksi veden solina tai tuulen kohina muuttuu kuulijan aivoissa ihmispuheeksi. Ilmiö on niin voimakas, että olen monesti noussut teltasta katsomaan kuka puronvarressa kuljeksii: ei ketään. Ilmiö on erittäin selkeä ja voimakas varsinkin jos on erämaassa yksin.

Maahisia vai prosessorin tyhjäkäyntiä?

Lisää aiheesta:


Kommentit

Ääniä taivaalta — 1 kommentti

  1. Tässä on pari linkkiä lisää humanoidien älömölöä eri puolilta maalimaa

    http://www.youtube.com/watch?v=GZ2ZcmMxehk&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=nMe3jwUeqII&feature=player_embedded

    Osat äänistä oli kuin raamatun tuomiopäivän pasuunat ja 7. rikottu sinetti tai tunnelma kuin H:G. Wellsin Maailmojen Sodasta.

    Paranormaaliblogi.net palstalaisten mukaan kysymyksessä on ehdottomasti 21.12.2012 ennustuksen toteutuminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *