Denialisti keitti soppaa – vanhoista jämistä

Ilmastodenialistit ovat juuri Durbanin ilmastokokouksen alla taas päättäneet kokeilla vanhaa jekkua: uusi sähköpostivuoto on tosiasia ja inha salaliitto paljastuu. Ilmastonmuutoshan on ilmastoepäilijöiden mukaan hatuntekijän temppu, joka vaatii meitä uskomaan kymmenen mahdotonta asiaa jo ennen aamiaista.

Vai miten lienee? Itse asiassa kyseessä on ilmeisesti läjä jo vuonna 2009 East Anglian yliopistolta varastettuja sähköposteja.

Olipa ilmastoepäilijän motiivi mikä tahansa: tarkoitushakuisuus, teiniangsti, evoluution ihmiselle kehittämä automaattinen puolustusreaktio, tietämättömyys tai silkka tyhmyys, minä kutsun kaikkia ”ilmastoskeptikkoja” vastedeskin denialisteiksi.

 —

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/11/1446065/ilmastonmuutos-etenee-arvioitua-nopeammin


Kommentit

Denialisti keitti soppaa – vanhoista jämistä — 4 kommenttia

  1. Denialisteja näkyy olevan siellä ja täällä, esim. Markku Myllykangas ja Esko Länsimies. He eivät selvästikään tiedä, mitä yliopistoteologia on. Sehän on uskonnoksi sanotun inhimillisen ilmiön tieteellistä tutkimista; se ei ole kreationismin eikä fundamentalismin edistämistä tai opettamista. M. ja L. esittävät Aamulehden artikkelissaan kolmen tutkijan väitteitä, joista kukaan ei ole teologi! Tällä logiikallahan prosessitekniikan tutkimus Aalto- yliopistossa pitäisi lopettaa, koska prof. Leisola uskoo Jumalaan. Eiköhän ole hyvä, että papeilla on tieteellinen koulutus, saavathan kaikkien alojen virkamiehet kuten yksityisten yritysten työntekijätkin koulutuksensa yhteiskunnan toimesta – miksi siis ei papit!
    Millaista lienee uskonnonopetus ollut 1960-luvulla? Timo muistanee kuitenkin, ettei hänenkään saamansa uskonnonopetus ainakaan lukiossa ollut evankelioimista eikä kirkon julistusta, vaan tietoa uskonnosta. Uskonnonopetuksen funktio on sama kuin koulun muidenkin aineiden: tiedon jakaminen.

  2. Aiheesta lisää: Ennustuksia | Kauaskatsoja

  3. Aiheesta lisää: Mitä minulle tapahtuu? | Kauaskatsoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *