Tilaa oma ydinreaktori

Nytkö voi jo laittaa ennakkotilaukseen Andrea Rossin italialaisen lämmittimen.  Puuhamiehet ovat laittaneet Rossin e-catille pystyyn weppikaupan. Mukana fyysikkoja ja markkinamiehiä ja muita tuulimyllynlämmittäjiä.

Hydro Fusion (messevä nimi) weppisivujen mukaan:

A revolution in energy production is under way due to a recent scientific breakthrough by Andrea Rossi. For the first time, Hydrogen has been merged with Nickel in a cold fusion nuclear reaction to produce Copper and significant amounts of excess energy in a controlled and continuous fashion. Moreover, this reaction is completely green leaving no waste or any toxic by-products.

Vapaa suomennos:

Italialaisen Andrea Rossin tekemästä tieteellisesta läpimurrosta alkunsa saanut vallankumous on käynnissä. Vety ja ja nikkeli on yhdistetty ensimmäistä kertaa  kupariksi kylmäfuusioreaktorissa, joka tuottaa samalla merkittävän määrän energiaa, hallittavasti ja jatkuvasti. Eikä siitä vielä kaikki: reaktio on täysin puhdas eikä tuota mitään myrkyllisiä jätteitä.

Kohta päästää napsauttamaan Fortumin piuha poikki tarpeettomana?

Ny Teknik

 

En taida vielä uskaltaa, koska bulsshit-detektorini ei vain lakkaa hälyttämästä, mikähän sitäkin vaivaa?

Linkkejä aiheeseen:

http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/energi/article3347150.ece

http://kauas.asentopaikka.fi/2011/04/07/kylmafuusio-totta-taivaan-mannaan-makaronimaasta/
http://kauas.asentopaikka.fi/2011/11/13/rossin-e-cat-mata-turska/

Kommentit

Tilaa oma ydinreaktori — 1 kommentti

  1. Aiheesta lisää: Salainen katalyytti | Kauaskatsoja