Nationalismi on aatteista vahingollisin

Verkkolehti Uusi Suomi kirjoittaa venäläisten omistamiin loma-asuntoihin kohdistuneesta murtosarjasta.

”Venäläisten vapaa-ajanasuntoihin kohdistunut murtosarja on herättänyt laajaa huomiota Venäjällä. Nyt venäläinen CNTR-televisiokanava on nostanut asian esille Postskriptum-ohjelmassa.”

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/116578-koteja-tuhottu-suomessa-venajalla-nousi-kohu

Poliisin mukaan kyseessä voi olla nimenomaan venäläisiin suunnattu murtosarja, jolla on muita tavoitteita, kuin omaisuuden varastaminen.

Toivottavasti poliisi on väärässä.

Tuoreimpien gallupien mukaan Perussuomalaiset ovat Suomen toiseksi suurin puolue. Demarit olisivat sen sijaan syöksyssä ja Timo Soinin mukaan syynä on Paavo Lipposen lausahdukset perusssuomalaisista.

Soini itse on viime päivät suolistanut särkiä ja täyttänyt pigviinejä. Jos persut todella haluaisivat hoitaa yhteisiä asioita, luulisi löytyvän jotain oikeaakin tehtävää. Tosin tähänhän persujen kieltäytyminen hallitustyöstä tähtäsi: oppositiosta räksyttäminen ei vaadi mitään rakentavaa, riittää kun nakkelee kapuloita rattaisiin.

Tässä maailmassa, missä kaikki ovat riipuvaisia kaikista, on nationalismi yhteisen veneen keikuttamista. Kun paatti kaatuu, niin kaikkien täytyy taas räpiköidä rantaan yksin.

Mitä luulette sen jälkeen tapahtuvan?

Kommentointi suljettu.