Kuuntele pimeyttä: valopäähoidon lumekontrolloidut testit

Valkee Oy:n korvahärpättimien myyntisesonki alkanee vasta kun kaamosmasennusta pelkäävät tuntevat syyspimeyden vyöryvän päälleen. Olen yksi heistä, mutta en vieläkään suunnittele korvavalojen hankkimista mielikuvitukselliseen 185 euron hintaan.

Odottelen nimittäin Valkeen lupaamia tuloksia lumekontrolloiduista testeistä, jotka yhtiön mukaan ovat alkaneet vuonna 2009. Tulokset ovat yhtiön mukaan olleet ”vahvoja”. Hienoa, mutta ongelma on vain siinä, että en ainakaan vielä löydä Valkeen sivuilta mitään tuloksia.

Miksi Valkeen ”lue ja vakuutu” sivu ei vakuuta minua? Onko minussa muutakin vikaa kuin kaamosmasennus?


Kommentit

Kuuntele pimeyttä: valopäähoidon lumekontrolloidut testit — 7 kommenttia

 1. Hesarin (27.6.) jutun mukaan tuloksia on luvassa elokuussa. Kokeet on aloitettu 2009, joten aikaa on ainakin ollut. Miten lie ollut koejärjeslyiden laita? Jutussa oli optimistinen sävy korvavalojen tehosta. Mikäli teho voidaan osoittaa, olettaisin kiinalaisten tarjoavan pian yhtä hyviä ledejä piuhan päässä parin kympin hintaan.

  • Eiköhän niitä saa viitosellakin, ainakin jos tilaa dealextremestä tai vastaavasta. 185 euron hinnassa on aika helvetinmoinen preemio, mutta eihän bisneksen tekeminen väärin ole. Olettaen siis, että laite osoittautuu toimivaksi ja lunastaa lupaukset. Kusettaminen kun on ainakin moraalisesti väärin.

 2. Itse tein laitteen ,ostin pienen palan piirilevyä,2 kirkasvalolediä ja kaksi etuvastusta..niin että virraksi tuli n.40ma (nämä LEDit kestäis kuulemma jopa 60mA) ..ja pari pätkää joustavaa piuhaa.
  Maksoi 9V:n paristo mukaanluettuna ehkä jotain 5-10€.

  • Aiotko testata ihmiskokein?

   Olen odotellut, josko saisin bulvaanin kautta alkuperäisen laitteen apinatestiin. Eihän se mitään todista, mutta avoimin mielin voisin kokeilla.

   Mutta en kyllä maksa pyydettyä hintaa.

 3. Aiheesta lisää: Kärpät täpinöissä – korvavalo ei pelkkää lumetta? | Kauaskatsoja

 4. Aiheesta lisää: Ennustuksia | Kauaskatsoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *