Antti Heikkilä kirjoittaa paskaa

Nolo otsikko. Mutta puolustukseni on sanottava, että nyt olen hyvin, hyvin vihainen.

Varpaanvälitohtori Antti Heikkilä väittää, että mikroaaltouunit ovat vaarallisia:

”Kuten tavallista, mikronkin suhteen löytyy professoreja, jotka pitävät humpuukina kaikkea mikroihin kohdistuvaa kritiikkiä. Olematta ydinfyysikko jokainen voi testata itse kotona, onko mikrosta jotain haittoja.”

Anttilan mukaan yksinkertainen koe, jossa toista kasvintainta kastellaan mikroaaltouunissa käsitellyllä vedellä ja toista käsittelemättömällä vedellä, todistaa asian: mikrotetulla vedellä kasteltu taimi on nimittäin tuhoon tuomittu!

http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=232

Nyt, sisaret ja velvet: kenellä on mahdollisuus tehdä tämä koe, ottakaa minun yhteyttä, niin testataan! Minussa kun ei ole viherpeukalon vikaa ja kuolo korjaa 100% varmuudella jokaisen lähelleni eksyvän viherkasvuston.

Antti Heikkilän kunniaksi on mainittava, että hän on sentään itse vaivautunut tekemään tämän vaativan kokeen, koska on valokuvat ja kaikki. Vai kuinkas se nyt onkaan

http://www.snopes.com/science/microwave/plants.asp

Mutta silti lyön pussillisen kananpaskaa vetoa siitä, että Heikkilältä on  lopullisesti karannut mopo käsistä, kun hän nostaa esiin tämän vanhan urbaanilegendan.

P.S. Jostain syystä Antti Heikkilän blogin kommentointi on estetty. Varmaan parempi niin.

P.P.S. (Psst. Screenshot Antin blogista. Ihan vaan kaiken varalta.)


Kommentit

Antti Heikkilä kirjoittaa paskaa — 9 kommenttia

  1. Tästä vesijutusta en tiedä, mutta kaverini laittoi lemmikkimarsunsa mikroon ja se kuoli, joten mikroaaltouuni on saatanasta!

  2. Kyllä mikro tappaa niin sisällä kuin puutarhassa. Saisikohan rakennettua jonkun mikrotappajan, joka tappaisi maan alta myyrät.

    • Kyllä, kuvat ovat kopioituja, ilmaisin itseni huonosti: Heikkilä ei edes testannut itse, vaan toisti vanhaa nettilegendaa.

  3. Jos tarkemmin selaatte, huomaatte, että A. Heikkilä kopioi surutta tavaraa verkosta omaan blogiinsa ja rikkoo ensinnäkin tekijänoikeuksia, ja lisäksi lähdekritiikki on aika huonoa.

  4. Aiheesta lisää: Mopo keulii karppaussodassa | Kauaskatsoja

  5. Aiheesta lisää: Ennustuksia | Kauaskatsoja

  6. Aiheesta lisää: Maalaislääkäri Kiminkinen tykittää | Kauaskatsoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *