Voi pussissa hyvin!

Loistokeksintö! Tietooni saatettiin, että nyt löytyy viimeinkin helppo tapa huolehtia hyvinvoinnistaan. FIR 65′ hyvinvointipussi on pussukkaa markkinoivan Nemoa Oy:n mukaan ”turvallisin, tehokkain ja taloudellisin tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä”.

Peräti Nasan kokemuksiin ja avaruusihmeteknologiaan perustuva pussukka on vallankumouksellinen keksintö.

”FIR65′ Hyvinvointipussin 45 minuutin käyttö päivittäin (vähintään 3krt/vko) auttaa sinua tehokkaasti hallitsemaan painoasi sekä edistämään hyvinvointiasi. Hyvinvointipussi mm. puhdistaa elimistöä myrkyistä ja raskasmetalleista, joita nyky-yhteiskunnastamme elimistöön kertyy varsin runsaasti. Hyvinvointipussi on myös todettu olevan erittäin tehokas ase selluliittia vastaan.”
http://www.nemoa.fi/index.php?page=hyoedyt

Epäilemättä se poistaa myös perussuomalaisten vaalivoiton myötä monien elimistöön kertyneen sapen ja muutkin negatiiviset ajatukset. Vappukrapulaa ei mainita, mutta se alkaa onneksi jo useimmilla kääntymään itsestäänkin voiton puolelle.

Nyt kun EU on tiukentamassa huuhaamainonnan valvontaa ja vaatii terveysväitteiltä tutkimustietoa, niin superfoodareille koittaa kovat ajat. Siksi onkin oiva aika tuoda markkinoille oikeasti terveysvaikutteisia keinoja jotka perustuvat tieteeseen, eivät uskomuksiin tai tarkoitukselliseen harhautukseen. Mikään, joka on ”säännöllisesti käytettynä edistää verenkiertoa, vahvistaa elinten toimintaa, parantaa aineenvaihduntaa ja estää suonien tukkeutumista ja voi tehokkaasti vähentää nivelvaivoja, lievittää väsymystä, rentouttaa sekä parantaa unen laatua” ei voi olla huuhaata.

Eihän?

P.S. Hyvinvointipussia on testannut jo aiemmin tinkimättömän analyyttinen ”Iskuryhmä”-blogi. Asiaa!

P.P.S: Eikä maksa paljon! Alle 600 ekellä aito hyvinvointipussukka omaksi: http://www.saunakeskus.fi/product_catalog.php?c=60


Kommentit

Voi pussissa hyvin! — 3 kommenttia

  1. Täytyy olla täyttä asiaa! Vietin 20 peräkkäisenä päivänä kunakin noin 5-11 tuntia pussissa ja paino putosi, lihasmassa lisääntyi ja olo yleisesti parani merkittävästi. Niin, se vaan oli eri merkkinen pussi… mutta vaikutukset lienee samaa luokkaa? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *