Väärin äänestetty – juntit asialla

Perussuomalaisen ideologian vastustajilla silmät kostuvat ja alahuuli väpättää; kyllä on Suomenmaan asiat surkealla tolalla! Demokratia on pettänyt pahasti ja tyhmät juntit ovat äänestänet vääriä ehdokkaita Suomen parlamenttiin. Uskomatonta!

Kaikkein eniten alahuuli väpättää vihreillä. Takkiin tuli niin, että sarkapalttoosta napit lentelivät. Miten ihmeessä äänestäjät saattoivat olla niin väärässä, että eivät äänestänet vihreitä? Tämä on käsittämätöntä, koska vihreillä on hallussaan oikea totuus ja he tietävät olevansa oikeassa. Kyllä äänestäjä on sitten tyhmä.

Koska en ole viime aikoina ollut vihreiden kanssa samaa mieltä juuri enempää kuin persujenkaan, on pakko huomioida, että näin asiat nyt lepäävät ja tähän on tyytyminen, itku ei auta. Siitä huolimatta, että päätöksentekokoneiston rattaat narisevat persujen jytkystä, on pakko tunnustaa tosiasiat: vaikka tyhmät suomalaiset äänestivät väärin, niin silti elämä jatkuu, koirat haukkuu ja karavaani kulkee.

Niklas Herlin kirjoitti Uuden Suomen puheenvuorossa ansiokkaasti ja kuin omasta kynästäni, vaikkakin fiksummin. Merkillepantavaa on se, että Persujen vaalivoiton seurauksena Suomessa on nyt yllättäen kaikenvärisiä ja -taustaisia juntteja perinteisten lapualaispunaniskojen lisäksi.

http://niklasherlin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/71348-pahoilla-mielin-kotiin

Juntteus on nyt in ja pop! Menoon kuuluvat eriväristen kansalaisten  ja maahanpyrkijoiden muilutukset,  toisinajattelijoiden turpalöylyt ja muuten vaan yleinen älämölö.

Näillä mennään ja ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Koska olen matalaotsainen puskistahuutelija, aion seurata suomalaisen demokratian matokuuria tarkkaan ja ottaa siitä kaiken ilon irti.

Kommentointi suljettu.