Vaalimainoksista pahoinvointia

Olin ajatellut listata perussuomalaisten vaaliohjelman pääkohdat ja tarkastella niiden järjettömyyttä yksi kerrallaan, mutta päätin etten ryhdy siihen. Mikä minä oikeastaan olen sanomaan ketä pitää äänestää, kunhan jokainen muistaa äänestää jotakin ehdokasta, sitä omaansa. Tai saahan sitä jättää äänestämättäkin, jos siltä tuntuu.

Olen sitä mieltä, että jos on oikein kovasti jotain vastaan, niin pitäisi olla itsellä esittää todellinen vaihtoehto. Minulla ei ole, joten: go persut! go!

Olen tässä mietiskellyt, että aiheuttavatkohan vaalimainokset muillekin kuin minulle fyysistä pahoinvointia.  Miksi helvetissä ne ovat sellaisia kuin ovat? Siis oikeesti. Perinteiset vaalimainokset pitäisi lailla kieltää.

Julistan itseni täten vaalikaranteeniin. Palaan talvilomilta sen jälkeen kun akti on suoritettu, katsotaan sitten ihan rauhassa onko maailma muuttunut paremmaksi.

Lopuksi väittelyn oppitunti ammattilaisilta.


Kommentit

Vaalimainoksista pahoinvointia — 7 kommenttia

  1. Tänään hihitin metrossa yhden vaalimainoksen kuvalle, muistaakseni Leo Straniuksen, Vihreistä. Aika karu! =D Ja Kataisen irtopää on HIRVEÄ. =)

  2. Mie ihmettelen, jotta minkä tähen sitä naamaa pitäs äänestää. Tämä irviökavalkadi saa minut vakavasti epäilemaan edustuksellisen demokratian järjellisyyttä.

    Mutta kuten sanottu, parempaakaan ei ole tarjolla, joten tällä mennään. Vappunahan tämä vaalikiima on jo ohi ja voimme keskittyä kesänviettoon täysin rinnoin.

    • Onkohan sallittua asettua ehdolle ja olla vain pelkkä numero.
      Ei vaalikuvaa (tyhjä mainospaperi) ja ei nimeä (pelkkä numero). Äänivyöry voisi olla taattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *