Perussuomalaisten perätila

Suomalaiset ovat alkaneet pelkäämään globalisaatiota, kuka mistäkin syystä. Timo Soini ei globalisaatiota pelkää, koska hän on suomalainen.

Timo Soini ei halua viherarvoja eikä -veroja, ulkomaista ruokaa, eikä maahanmuuttoa. Soinin leipä ja peruna  kasvavat kotipellossa, läskisoossi naapurin possumossa. Voimaloissa poltetaan sähköksi turpeita ja hakkuuaukeilta talkoilla kerättyjä risuja.

Ei pane halla enää tämän maan peltoja, eivätkä mamut hypi silmille, koska Suomi kuuluu suomalaisille. Suon kuokkimisesta kertyvät sentit tasataan kaikien oikeiden suomalaisten kesken.

Soini on pelästyneen, pää perseessä elävän suomalaisen uusi veikkovennamo, messias menneisyydestä.

Samaan aikaan, kun globaalisti on pakko valmistautua kohtalonkysymyksiin, väestönkasvu ja  ilmastonmuutos asettavat meidät massiivisten haasteiden eteen, suomalaiset ovat löytäneet kultajyvän: ryömitään takaisin kohtuun ja jäädään sinne. Tiukassa perätilassa Timo Soinin kanssa on hyvä olla. Siellä jopa itse todellisuus muuttuu toiseksi.

Jos Timo Soinista tulee tämän maan pääministeri, niin siitä seuraavan kansakunnan krapulan laukaisemiseen saatetaan tarvitaan muutakin kuin väkevä peräruiske.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *