Takinkääntäjät

No niin. Kokoomuskin kerää poliittisia irtopisteitä; Jyrki Katainen on sitä mieltä, että ydinvoiman turvallisuusriskit on Suomessa katsastettava uudelleen.

Miksiköhän Katainen luulee, että ydinvoiman turvallisuusriskit olisivat muuttuneet Japanin tapauksen seurauksena. Haluaako Katainen tehdä analyysin maanjäristys- ja tsunamiriskistä? Vaikka Mäntsälässä järsikin eilen 2,8 richerin vomakkuudella, tällä tukimuksella on yksi hyvä puoli: se on halpa.

Minun pitää varmaa vähän selittää, meinaan tätä ydinvoimakantaa. Se perustuu nimittäin tähän: fossiilisista polttoaineista on luovuttava nyt heti. Mitään muuta agendaa minulla ei ole. Jos homma hoituu tuulivoimalla ja aurinkovoimalla, se on minulle ihan ok.

Politiikka ei tosiaan ole minua varten. Mietityttää, pitääköhän olla valmiiksi selkärangaton, että pääse poliitikoksi, vai tuleeko sitten ajan kanssa ikäänkuin luontaisetuna? No, sellaista kai se on, kun pitää yrittää miellyttää mahdollisimman suurta osaa kansasta.

Tyhmyys ja ahneus, ihmiskunnan kaksi suurinta perisyntiä. Niille ei kukaan ole immuuni. Pahinta jälkeä saavat aikaan tyhmät ja ahkerat. Onneksi voin sanoa itsestäni, että olen aika laiska, eikä minusta ole minkään oikean tekijäksi. Se ei ole mikään puolustus ihmissukuun kuulumiselle, mutta enpähän saa ainakaan kovinkaan paljon vahinkoa aikaan.

Ha! Jos en jää (taas) nukkuvien riveihin, niin ääneni taitaakin saada Piraattipuolue. Tosin se on aika lailla sama, jos ei äänestäisi ollenkaan. Vai pitäiskö äänestää kaikkien kavereita, eli RKP:tä?

Onneksi olen vaalipäivänä talvilomalla ja kaukana kaikesta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *