Ihan scheissea hopeareunuksella

Netin ihmemaa on .. ihmemaa. Mitä pitäis ajatella esimerkiksi tästä yrityksestä.. virityksestä.. ööö .. hommelista?

https://www.silverbank.net/

Lukekaa itse, mitä tätä selittelemään. Hopeapankin blogi saattaa myös aiheuttaa lievää kulmakarvojen kohottelua.

http://hopeapankki.wordpress.com/

Jotain ”häiritsevää” tuossa on, mutta ehkä olen vain aivan liian epäluuloinen.

http://hopeapankki.wordpress.com/2011/03/11/markkinointi-ja-viestinta-silverbankissa-v-2-0/

Mitäs mieltä sinä olet? Ettei Silverbank vaan virittelisi uusia wincapitoja? Finassivalvontakin on huolissaan poikien puuhastelusta.

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Hopeakolikoiden+talletuspalvelu+ep%C3%A4ilytt%C3%A4%C3%A4+pankkivalvojaa/1135259945524

Annan kaikille nuorille wannabe-liikemiehille hyvän neuvon. Se on täysin ilmainen: mitä jos perustaisi liiketominnan tuottavalle työlle, jollekin, jota osaa oikeasti tehdä.  Sitten tarvitaan paljon, paljon työtä, kärsivällisyyttä ja hyvää onnea.

Eikä kannata vetää ihan kaikkea kamaa, mitä tarjotaan.

Mutta tämä tämmönen on kuulkaas ihan scheissea!

Kommentit

Ihan scheissea hopeareunuksella — 12 kommenttia

 1. Sain sähköpostin, joka kommentoi tätä bloggaustani. Kirjoittaja oli ilmeisesti liian ujo laittamaan kommentiaan tänne, mutta ei se mitään, tässä se on kokonaisuudessaan:

  mikä pakko teillä skeptikoilla on haukkua aina kaikkea uuden luomista? Luin kirjoituksesi silverbankistä ja mieleeni heräsi jälleen tämä kysymys.

  Pidätkö yleisesti uudella tavalla toimivia yrityksiä huijauksena ja viranomaisia hyveellisinä ja oikean totuuden sanelijoina?

  En tajua tätä skeptikkojuttua kovin hyvin, kun itselläni on innovate or die asenne ja haluan keskittyä uuden luomiseen ja sen tukemiseen. Meitä on moneen junaan.

  Positiivista jatkoa

  Pessi Peura
  Yrittäjä

  • Tasapuolisuuden vuoksi, tässä vastaukseni:

   Kiitän postistasi.

   Näin yrittäjänä halusin antaa neuvon, joka tällä kertaa, poikkkeuksellisesti, on täysin ilmainen.

   Ollaanpa varovaisia siellä ulkona.

   – Timo

 2. Mitäs tämä varoittelu nyt tarkoittaa..? uhkaus..?

  Pyrin mahdollisimman avoimeen toimintaan omassa elämässäni ja liiketoiminnassani. Laitoin spostia, kun kuitenkin ilmoitit jossain ohjeistuksessa kontrolloivasi kommenttiboxiasi… Ihan ok julkaista nyö tänne.

  • Liike-elämässä on syytä pitää todellisuus, moraali ja etiikka selkeänä mielessä.

   Ystävänä vain varoittelen, en paha mielessä.

 3. Riston Silver meininki lähti siitä, et se halusi itse sijoittaa hopeaan (joten tilasi sitä hankalasti jenkkilästä). Kaveritkin halusi, joten Risto on vuosien varrella sitten säätänyt yhä enempi hopeaa yhä useammalle kaverille. Silverbank on näistä virityksistä uusin ja paras (eli asiakkaalle helpoin, nopein ja edullisin)

  Homma on siis lähtenyt omasta harrastuksesta, intohimosta – ja yllättäen paljastuneesta kysynnästä.

  Sama juttu mun superterveys-uralla. Ms-taudin takia alkoi terveys kovasti kiinnostamaan, kunnes huomasin jossain vaiheessa, että yllätys, muitakin kiinnostaa huippusuorituskyky (ja seksuaaliboostaus). Ja nyt olen taloudellisesti vapaa (tosin Riston miljoona-tasoille on vielä hetki matkaa…)

  Kaikki asiallinen liiketoiminta lähtee omasta intohimoisesta harrastelusta ja sen kautta syntyneestä huikeasta osaamisesta – jolle sitten sattuu löytymään myös kysyntää ja maksuhalukkuutta

 4. Kannatan markkinataloutta. Sen myötä kannatan kenen tahansa oikeutta sijoittaa rahansa mihin tahansa yritykseen, oli sitten miten höyrypäinen hyvänsä.

  En kuitenkaan katso vapaan markinatalouden poistavan yritysten vastuuta liiketoiminnastaan, mainonnastaan ja markkinoinnistaan.

 5. Heippa! Vihdoinkin jaksoin tulla tänne. PA:n kautta tämän löysin – ja olen aina luullut että kommentoiva tyy on nainen! =D Tyystä tulee mieleen pieni pullea lintu (ei kuitenkaan talitintti).

  Olen tieteellistyvä ex-hörhö, joka haluaisi kovasti ymmärtää aivan kaikkea. Luin kvanttisaapasjutun ja se pitää lukea kyllä uudestaan monta kertaa… Tajuan kyllä sen, miten hörhöt löytävät kvanttifysiikasta perusteet uskomuksilleen. Kunpa heidät saisi tajuamaan, että perustelut eivät toimi.

  Minulla on ystäväpiirissä lukuisia homeopatiaan, astrologiaan ja ihme humpuukiin uskovia, samoin yksi todella rokotusvastainen ihminen. Hänen 4 lastaan ovat kaikki rokottamattomia (ja TERVEITÄ! riemuitsee hän) ja niiden kanssa on matkattu Aasian mannut ja kaikki. =( Lisäksi hiljattain koin omituisia hetkiä (itkeä, suuttua vai nauraa?), kun yksi toinen ystävä taas kirosi mikroaaltouunin, ja että sillä ei ainakaan lasten ruokia pitäisi lämmittää. Kuulemma 10kk vanha vauvani ei ryömi vielä ehkä juuri sen takia kun käytän mikroa! =D Mikro tuhoaa nääs ruuan bioenergian.

  En ole saanut uusia näkemyksiäni uppoamaan ihmisiin, ehkä luovutan… =)

  • Tervetuloa.” tyy” ei ole nainen, vaikka voisi varmaan ollakin. Työkaverit sen nimen antoivat, enkä siitä pitänyt. Mutta arvelin, että jos otan sen itse käyttöön, niin se asia korjautuu.

   Näin kävi.

   Olen vähän liiankin skeptinen kaikelle, joten varovasti täällä.

 6. Aiheesta lisää: Superfoodia ja silveriä | Kauaskatsoja

 7. Minäkin uskon eurostoliiton mahtavaan euroon joka ei kaadu ikinä saati dollarikaan ei ole missään vaikeuksissa ikinä ollut eikä ikinä tule olemaankaan joten pidän kaiken omaisuuteni ainoastaan pankkitililläni dollareissa ja euroissa. Onhan ne tunnetusti vahvoja valuuttoja joita on takaamassa aivan älytön lista maita.

  kirja tragedy of the euro voisi olla ihan kivaa lueskeltavaa ja tutustuminen mises.orgin kirjoihin ihan hauskaa lueskeltavaa, mikäli ei ala päätä särkemään, kun lukee, mutta siihenhän voi hakea antibioottikuurin niin auttaa.

 8. Aiheesta lisää: Synkimmälläkin pilvellä hopeareunus | Kauaskatsoja

 9. Aiheesta lisää: Ennustuksia | Kauaskatsoja