Ihanaa: minua hoidetaan kokonaan!

Kokonaisvaltainen eli holistinen lääkintä pyrkii hoitamaan koko ihmistä yksittäisen oireen sijaan. Holistiseen lääkintään liittyy usein myös termi luonnonmukainen, vastakohtana luonnottomalle hoidolle, jota koululääketiede harjoittaa.

Koska holistinen lääkintä ei ole koululääketiedettä, on se vaihtoehtoista ja luonnonmukaista, muutenhan se olisi aivan sama ja aivan yhtä luonnotonta ja epänormaalia, kuin koululääketiedekin.

Holistinen lääkäri ei mielellään tartu puukkoon, vaan hoitaa potilastaan mieluummin ruokavalion, vitamiinien ja antioksidanttien avulla. Onhan se hienoa, että holistinen lääkäri hoitaa koko ihanaa minua, eikä heti ala puukottamaan peräpukamiani.

Sädehoitoja, sytostaatteja, antibiootteja, rokotteita, leikkauksia! Kaikki nämä ovat mitä suurimmassa määrin epäluonnollista hoitoa.

Nykyihminen on todella erkaantunut luonnosta, mutta ehkä ei ole vielä liian myöhäistä. Kaikkein luonnonmukaisinta olisi toki se, jos emme ottaisi hoitoja lainkaan. Tuskallinen kuolema kun on luonnossa enemmänkin sääntö, kuin poikkeus.

Se on yksinkertaisesti luonnollista ja erittäin kokonaisvaltaista.

Siunattu tuska.


Kommentit

Ihanaa: minua hoidetaan kokonaan! — 1 kommentti

  1. Aiheesta lisää: Ennustuksia | Kauaskatsoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *