Leslie Kean valmistelee lukijansa

Muistin hyvin nopeasti, mikä häiritsi minua eniten Leslie Keanin kirjassa ensimmäisellä lukemalla. Se ei ollut ainostaan Keanin hellyttävä luottamus auktoriteetteihin ja joihinkin ihmisryhmiin luotettavina havainnoitsijoina, vaan myös Keanin jatkuva, lukijaa aliarvioiva jankutus siitä, miten kohta esiteltävät todisteet ovat kiistämättömiä ja hämmästyttäviä: Leslie Kean ”praimaa” lukijakuntansa hyvin ottamaan vastaan kirjansa kiistämättömän totuuden.

Keaniltä ei mene kauan myöskään todeta, että on täysin varmasti todistettu ilmakehässä lentelevän fysikaalisia suurikokoisia objekteja, joita ohjaa jokin äly ja että ET-hypoteesi on kuin onkin looginen ja uskottava selitys ilmiölle. Hän tekee sen jo selväksi esipuheessa.

Vaikka nukahdinkin eilen illalla kesken kappaletta, Belgian ufoaallon jännitys ei riittänyt pitämään minua hereillä, niin en aio antaa periksi. Luen kirjan nyt kokonaan ja loppuun saakka.

Saanko uuden elämän oikeana epäilijänä, jolla on (Keania lainatakseni) perustellun skeptinen asenne uuteen tietoon, vai peräti täysin kääntyneenä ufohörhönä.

Jänskättää.

P.S. Vasta sen jälkeen, kun on praimannut lukijansa extraterrestiaaleilla, Leslie Kean palaa määrittelemään termin UFO:

”It’s extremely important to establish at the very beginning that neither I nor the other writers are claiming that there are alien spacecraft in our skies, simply because we do not deny data showing a physical presence
of something there …
The false but widespread assumption that a UFO is, of necessity, an alien spaceship is usually the reason the term generates such an exaggerated and confusing range of emotional responses... Historically, it was the U.S. Air Force that, some fifty years ago, invented the term ”unidentified flying object””


Kommentit

Leslie Kean valmistelee lukijansa — 3 kommenttia

  1. Aiheesta lisää: Leslie Keanin todistaa: abduktiot ovat todellisia! | Kauaskatsoja

  2. Aiheesta lisää: Ufoilmiö – fysikaaliset todisteet hukassa | Kauaskatsoja

  3. Aiheesta lisää: Ennustuksia | Kauaskatsoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *