Sex, drugs’ N killer Muppets

Todellinen maailmankaikeus on ihmisluonnon vastainen. Tai oikeastaan toisinpäin. Sen takia mielikuvitukselle on syytä antaa säännöllisesti valta, ettemme liikaa kuormittaisi ihmisaivoja rationaalisella todellisuudella.

Olen aina olut scifi-hörhö, eikö medialla ole ollut välia. Kirjallisuus on tietenkin parasta, mutta en halveksi mitään muutakaan, kun on kyse tieteisfantasiasta. Parhaita televisiosarjojahan ovat olleet Star Tr..

Hei, seis!

Otetaanpas alusta. Toiseksi paras scifi-sarja on australialainen Farscape, eli ”Sex, drugs’ n killer Muppets”. Tutustuin siihen ensimmäistä kertaa suomalaisella taivaskanavalla 90-luvulla. Pettymys oli kutenkin valtava, kun sarjan esittäminen Suomessa lopetettiin toisen tuotantokauden jälkeen. Onneksi se on saatavilla DVD:llä.

Paras tieteissarja ikinä on brittilläinen Red Dwarf, joka on Suomessa valitettavan tuntematon. Se on yksinkertaisesti nerokas ja se on niin vähän sanottu.

Ei kuitenkaan brittihuumoria inhoaville.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *