Maailmanlopun merkkejä

Kaikki tietävät, että Mayojen kalenterin loppuminen vuoteen 2012 ei voi olla sattumaa, vaan jotain merkittävää on tapahtumassa. Nasa on nähnyt paljon vaivaa yrittäessään salailla tätä tulevaa tuhoa, mutta onneksi kuka tahansa voi nyt itse todeta, että tuomiopäivä on tulossa ja se on totta!

Daily mail uutisoi, että kaamos päättyi kaksi päivää etuajassa Grönlannissa. Myös Suomessa havaittiin sama ilmiö, Lapin Kansan uutiset ovat yhtälailla huolestuttavia:

”Aurinko näyttäytyi vuorokauden etuajassa. Helsingin yliopiston almanakkatoimiston mukaan kaamos päättyy Utsjoella vasta sunnuntaina kello 12.16.”
http://www.lapinkansa.fi/cs/Satellite/Lappi/1194662390117/artikkeli/kaamos+paattyi+etuajassa+utsjoella.html

Tällaiset mullistukset ovat ennenkuulumattomia, aurinko ei voi nousta etuajassa, jos jotain katatrofaalista ei ole tapahtunut. Ilmastoalarmistien väite, että auringon nousu liian aikaisin johtuisi jäätiköiden sulamisesta on jo osoitettu naurettavaksi valheeksi, se ei selitä Utsjoen tapahtumia. Ainoa selitys on se, että maapallon akseli on kallistumassa ja jo kallistunut!

Miksi meille yhä valehdellaan, vaikka muutos on kenen tahansa nähtävissä tähtikuvioista? Niiden paikat ovat vaihtuneet ja se tiedetään jo nyt.

Linnut tippuvat taivaalta, kalat kuolevat. Oudot sääilmiöt koettelevat maapalloa. Kalifornialaiset voivat kokea maailmanlopun ehkä jo ennen muuta ihmiskuntaa, supermyrsky uhkaa:

http://news.yahoo.com/s/yblog_thelookout/20110117/us_yblog_thelookout/scientists-warn-california-could-be-struck-by-winter-superstorm

Ja tämä on vasta alkua. Auringonpilkkuja on ollut harvinaisen vähän. Jotain erikoista tapahtuu Auringon sisällä. Valmisteleeko Aurinko suurta magneettimyrskyä. Joko kohta tömähtää?

Maapallon akseli pyörähtää ympäri, ihmiset putoilevat avaruuteen (paitsi australialaiset, jota ovat tottuneet roikkumaan ylöasalaisin), ennennäkemätön hiukkasmyrsky Auringosta kärventää  selkänahat rakkuloille orvaskettä myöten ja tuhoaa kaikki älypuhelimet. Kukaan ei pelaa enää Angry Birdsiä!

Tuhon viimeistelee takapihalle mäiskähtävä jättiläiskomeetta. Se tuleminen on nyt varmaa, sillä siitä uutisoidaan kaikkialla maailmassa. Edes Nasa ei enää kiellä sitä:

http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2010/12jan_cometstorm/

Se on loppu ny.

Ennusmerkeissä on se mielenkiintoinen piirre, että jos niitä odottaa, niitä tulee varmasti. Sekin on esimerkki ihmisen piilevistä, paranormaaleista kyvyistä.


Kommentit

Maailmanlopun merkkejä — 4 kommenttia

  1. Juu, kannattaa ottaa ne lyhennysvapaat kuukaudet asunto- ja autolainasta nyt ja nauttia elämästä kun sitä vielä riittää. Oikeastaan töistäkin voi irtisanoutua ja laskut jättää maksamatta. Ei sillä ole enää pian mitään väliä…

    Paitsi tietysti jos loppu tarkoittaakin uutta maailmanjärjestystä ja tuleva messias sattuu diggaamaan enemmän ahkerista, säntillisistä ja lainkuuliaisista…

    Paha sanoa. Ehkä pitää jatkaa menoa kuten ennenkin?

  2. Tuossahan taas selvittiin yhdestä tuomiopäivästä viikko takaperin, hoh hoijaa. Ihmiset uivat parvessa ja jokainen kala on häkissä.

  3. Aiheesta lisää: Ennustuksia | Kauaskatsoja

  4. Aiheesta lisää: Komeettojen vuosi | Kauaskatsoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *