Raha ei haise kuolemalta?

Laatujulkaisu Magneettimedia jatkaa totuudenetsintää. Syöpäpotilaiden ja heidän omaistensa hätä helpottaa. Solubiologian ja patologian professori Antti Arstila kirjoittaa 15.1.2010:

”Syövän ennaltaehkäisyyn ja hoitoon voidaan vaikuttaa yksinkertaisilla ja halvoilla kotikonsteilla. Useimmissa syöpätaudeissa jo oikeaan osunut potilaan ravintoterapia riittää.”
http://www.magneettimedia.com/?p=4479

Olen nähnyt läheltä, miten hidas ja julma tappaja syöpä on, potilaan ja hänen omaistensa karsimys on valtava. Siksi sympatiani ovat Antti Arstilan puolella hänen taistelussaan syöpää vastaan. Arstila jatkaa:

Yleinen virhe syövän hoidossa on usko suurten tai mega-annosten tehoon. Mitä enemmän annamme potilaille lääkkeitä, vitamiineja, hivenaineita, sen suurempi teho.
Käsite farmakologisesta vaikutuksesta on auttamattomasti vanhentunut. Homeopaattiset lääkkeet saavat kuitenkin edelleen voimakasta kritiikkiä, joista päällimmäiseksi nousee epäilys pienten annosten tehosta.

Eli Arstilan mukaan syöpä paranee vedellä ja sokeripillereillä, se on lupaavaa ja kuulostaa halvalta! Erinomaista.

Hyvällä tohtorillamme on ainutlaatuista tietoa koko maailmassa:

Syövän hoito on radikaalisesti muuttunut monesta syystä. Ensinnäkin syöpäsolut pitää saada tekemään itsemurhan (apoptoosi-ilmiö). Toiseksi syöpäsolut pitää saada syömään itseään (autofagosytoosi-ilmiö, jonka havaitsin ensimmäisenä maailmassa vuonna 1968). Kolmanneksi verisuonten muodostuminen syöpäpesäkkeisiin on estettävä (antiangiogeneesi-ilmiö).

Mikä helpotus. Syöpä näyttää olevan pitkälti voitettu sairaus ja Arstilaa odottanee lähitulevaisuudessa lääketieteen Nobelin palkinto. Onnea jo etukäteen!

Perinteiset syöpälääkkeet ovat myrkyllisiä! Luonnollisesti on turvallisempaa käyttää ravintoterapiaa ja homeopatiaa. Onneksi Suomessa on vain rehellisiä lääkäreitä. Suomessa ei voi tapahtua mitään tällaista:

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/103079-%E2%80%9Dhyvien-ajatusten%E2%80%9D-syopalaakaria-etsitaan-jo-yksi-kuolonuhri

Eihän? On helpotus, että totuus syövästä on vihdoin selviämässä.


Kommentit

Raha ei haise kuolemalta? — 4 kommenttia

  1. Aiheesta lisää: Vaihtoehtojournalismin vainoharhainen maailmankuva | Kauaskatsoja

  2. Aiheesta lisää: Vahtoehtoinen kuolema | Kauaskatsoja

  3. Aiheesta lisää: Huuhaa-palkinto tavarataloketju Kärkkäiselle | Kauaskatsoja

  4. Aiheesta lisää: Ennustuksia | Kauaskatsoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *