Paranormaalin hyvää uutta vuotta!

Useiden meedioiden kerrotaan povaavan uudenvuoden aatoksi salaperäisiä räjähdyksiä, sekavuutta, yllättäen syttyneitä tulipaloja. Kaupungit peittyvät myrkyllisen, vihreään usvaan. Lisäksi huomiseksi lukemattomille ihmisille on luvassa selittämätöntä ja akuuttia päänsärkyä, johon voi liittyä voimakas pahoinvoinnin tunne.

Yleisöä kehotetaan pysyttelemään sisätiloissa. Sekasorron taustalla epäillään olevan harvinaisen voimakkaan kollektiivisen poltergeist-ilmiön.


Kommentit

Paranormaalin hyvää uutta vuotta! — 1 kommentti

  1. Luotettavalta taholta kuulin, että ilmiöön liittyvien salaperäisissä ja sekavissa olosuhteissa syntyneiden silmäsärkyjen pitäisi niinikään kollektiivisesti vähentyä tänä Uutena Vuotena useistakin eri syistä! Kiitos blogistasi, nautinto lukea, jatka samoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *