Magneettimedia – Hörhöilyä, homeopatiaa ja salalittoja

Netistä köytyy mielenkiintoinen sivusto: Magneettimedia. Ollakseen käsittääkseni  erään tavaratalon äänenkannattaja, sen tarjonta on melkoisen värikästä. Sivuilta löytyy esimerkiksi salaliittoteorioita, ruokareseptejä, rokotuskritiikkiä, sähköallergiaa  sekä tietenkin: homepatiaa!

Homeopatia on tietenkin harmitonta puuhastelua, siitä ei ole haittaa kenellekkään. Mitä pahaa siinä on, jos joku kokee saavansa avun? No, rahat voi tietysti mennä, mutta sitä on homeopaattisten tuotteiden ostajilla ilmeisesti liikaa.

Asian toinen, vakavampi puoli, on tämä: kun vaikuttavat lääkkeet tai hoito jätetään ottamatta, silloin homeopatia tappaa!

Muuten. Olen tilannut ko. tavaratalosta ahkion, se oli hyvin edullinen. Olen sittemmin tehnyt henkilökohtaisen päätöksen, etten enää käytä ko. puodin palveluja hyväkseni, oli hinta mikä hyvänsä.


Kommentit

Magneettimedia – Hörhöilyä, homeopatiaa ja salalittoja — 3 kommenttia

  1. Saman päätöksen tein minäkin. En osta vaikka ilmaiseksi tavaraa jakaisivat.

    Tavaratalon omistajan tausta on vanhoillislestadiolaisuudessa.
    Saattaa selittää mieltymyksen salaliittojuttuihin, nuohan on jäljitettävissä harmageddonia odottavaan U.S.A:n uskonnolliseen oikeistoon.

    Luontaistuotehörhöilyt tietysti lisäävät luontaistuotepuolen kauppaa, mutta homeopaattia ei kai vielä Kärkkäiseltä löydy?

  2. Aiheesta lisää: Vaihtoehtojournalismin vainoharhainen maailmankuva | Kauaskatsoja

  3. Aiheesta lisää: Huuhaa-palkinto tavarataloketju Kärkkäiselle | Kauaskatsoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *