Aikamatkustaja tulevaisuudesta

Youtubessa on julkaistu video, joka todistaa aikamatkustuksen olevan todellisuutta. Charlie Chaplinin Sirkus- elokuvan poistetuista kohtauksista on löytynyt kohta, joka todistaa tämän ilman epäilyksen häivää.

Katsokaa itse:

Kohtauksessa on ilmiselvästä vanha nainen, joka puhuu pieneen laitteeseen. Vielä 20 vuotta sitten kohtaus olisi ollut merkityksetön, mutta nykyajan ihminen tunnistaa sen välittömästi: matkapuhelin! Ei ole mitään muuta selitystä.

Paitsi, että on. 20 vuotta sitten kohtaus olisi tunnistettu siksi, mitä se onkin: vanha nainen höpisemässä itsekseen sormet kouristettuna ohimolle. Kohtaus poistettiin, ehkä siihen oli syynä juuri tämä itsekseen puhunut nainen.

Vakavasti ottaen: minä en näe kuvassa kännykkää. Näettekö te? ”Musta ohut laite”, jota löydön tekijä innokkaasti kuvailee, on vain käden varjo, ei mitään muuta.

Ihmisen aistit ovat sidoksissa hänen kokemusmaailmaansa, ihminen on huono havaitsija ja näköaisti adaptoituu siihen, mitä oletamme näkevämme.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *