Tiedon tasa-arvo

Ostin verkkopalvelusta uuden tietokonepelin. Sellaisen, jota minun ei olisi ehkä pitänyt ostaa. Olen uhrannut sen ensimmäiselle osalle ja jatko-osille kohtuuttoman palan elämästäni jo lähes 20 vuoden ajan. Olen addikti.

Mutta se kuuluu tähän vain hieman. Sen verran, että kun käynnistiin pelin, se alkoi näin:

Pelin julkaisija lupaa luovuttaa osan pelin tuloista hyväntekeväisyyteen. Ehkä se on firmoille hyvää mainosta, ehkä kyse on todellisesta asenneilmaston muutoksesta, jossa yhtiöt ja maailman äveriäimmät haluavat oikeasti vaikuttaa vähempiosaisten hyvinvointiin. Ehkä.

Toivossa on hyvä elää. Mutta tälläkin hetkellä maailmassa on ihmisiä, jotka eivät pääse käsiksi siihen, mikä on ihmiskunnan arvokkain omaisuus.

Se on yhteinen tieto.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *