Fanitan Jari Tervoa

Naamakirjamaailmassa on muotia fanittaa. Siellä fanittamiseen riittää, kun klikkaa nappulasta ja heti on jonkun tai jonkin fani. Fanittaminen on julkilausuma, ilmoitus muille: mä tykkään. Se on brändikästä ja kuulasta.

En ole paljonkaan henkilökultteja harrastanut, koska en palvo mitään korkeampaakaan voimaa. Jonkun ihmimillisen virhetoiminnan asiosta joudun kuitenkin toteamaan, että Jari Tervo vetää pisteet kotiin kirjoituksellaan Ylen homoillasta:

http://jaritervo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49006-ihmisoikeudet

Loistavaa ja täydellistä, Jari Tervo. Siinä kiteytettynä kaikki mitä on tarpeen sanoa tästä keskustelusta. En ole lukenut Tervoa koskaan, enkä katsonut televisiotakaan viime vuosina kuin aivan satunnaisesti, joten olen tainnut saada kirjailijasta väärän kuvan. Olenkohan menettänyt jotain?

Aivot ovat kuulemma ihmisen seksikkäin elin. Jos olisin homomies, saattaisin alkaa nyt katsella Tervoa ”sillä silmällä”.

Muuten, kumpi sinusta on ”pahuuden asialla”, homosalaliitolainen Jari Tervo vai Jouko Piho.

http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49143-miksi-ja-keiden-tahdosta-maailmassa-on-homomyonteinen-buumi

Kumman sanoissa asuu pelko ja viha?


Kommentit

Fanitan Jari Tervoa — 2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *