Herra Anderson, mitä hyötyä on puhelinsoitosta, jos ette pysty puhumaan?

Uuden blogin ensimmäinen postaus on aina vähän teennäinen. Sen voi helposti paikata laittamalla tähän vaikka Youtube videon. Kas näin:

(Muokkaus: Youtube video kadonnut bittiavaruuteen)

Tosin oli minulla asiaakin. Kuten Asentopaikan päiväkirjan lukijat tietävät, perustin tämän blogin, jotta minun ei tarvitsisi sotkea retkeilyaiheista nettipäiväkirjaa muilla mieleen tulevilla jutuilla. Kauaskatsojan blogi on sitä varten. Termi kauas katsominen viittaa taipumukseeni istuskella katselemassa horisonttiin ilman varsinaista päämäärää, vaikka kunnianosoituksena Veikko Huovisen Havukka-ahon ajattelijan sinisille ajatuksille.

Sananvapaus on tärkeä teema ja sanavapauden rajoittamista vastaan on tehtävä töitä jatkuvasti. Asialla on kuitenkin toinen puoli: netin syövereissä on niin paljon epätietoa, roskaa ja suoranaista huijausta, että sananvapautta tulee väkisinkin joskus kyseenalaistaneeksi.

Tämän blogin suoranaisia aihealueita ovat tieto, tiede, tieteen filosofia, tieteellinen skeptismi sekä uskonnot ja uskonnottomuus. En kuitenkaan aio vältellä mitään mikä tulee mieleen, joten politiikkaakin saattaa välillä livahta joukkoon.

En ole minkään puolueen jäsen, enkä kannata nykyisenkaltaista puoluejakoa. Se on mennyttä maailmaa, laatikkoleikki joka ei toimi avoimessa yhteiskunnassa.

Jos aioit lukea tätä blogia, lue varovasti. En aina hio kaikkia särmiä ja täällä lukija voi satuttaa itsensä. En hyökkää ilman perusteluja ihmisiä vastaan, mutta ideologioita, ismejä, puoskarointia, pseudotiedettä ja uskontoja en voi edes teeskennellä kunnioittavani.

Kommentointi on vapaata, mutta varaan itselleni oikeuden olla julkaisematta asiattomia kommentteja. Toisaalta saatan ne julkaistakin, eihän sitä koskaan tiedä.

Kommentit

Herra Anderson, mitä hyötyä on puhelinsoitosta, jos ette pysty puhumaan? — 1 kommentti