Haluan natriumglutamaattini takaisin!

Professori Maria Heinonen Helsingin yliopiston elintarvike- ja ympäristötieteiden laitokselta ojentaa lisäainepelkoisia [1]. Heinosen mukaan puhtaat lisäaineet ovat testattuja ja turvallisia ja suurin osa on myös luonnontuotteita.

Lisäaineet parantavat ruuan säilymistä ja suojaavat  ruokamyrkytyksiltä. [2]

Tässähän ei ole mitään uutta, mutta saisinko natriumglutamaattini takaisin makkaraan, kiitos.

[1]
www.hs.fi/kotimaa/Professori+Luulo+lis%C3%A4aineiden+terveysriskist%C3%A4+on+j%C3%A4rjet%C3%B6n/a1305555490978

[2]
http://www.hs.fi/kotimaa/Lis%C3%A4aineet+varjelevat+ruokamyrkytyksilt%C3%A4/a1305555497789


Kommentit

Haluan natriumglutamaattini takaisin! — 1 kommentti

  1. EI LISÄAINEILLE

    Vastustan lisäaineita henkeen ja vereen. Puolukatkin kävin itse poimimassa metsästä ja tein kellariin pari isoa purkkia survosta. Säilyy meinaten ilman säilöntäaineitakin lähes maailman tappiin. Vähän sitten lisäilen hedelmäsokeria survokseen ja mustan makkurin kanssa, ruisleivän päällä tai raejuustoon sekoitettuna oivallinen luontainen eines.

    Mutta mitä näinkään Eviran sivuilla:

    ”Mistä on pienet puolukat tehty?
    Vedestä, sokerista, kuiduista,
    vitamiineista, kivennäisaineista,
    hapoista (E 200, E 210), hyytelöimisaineista
    (E 440), väriaineista
    (E 160a, E 163) ja aromeista.
    Niistä on pienet puolukat tehty.”

    Puolukatkin ovat riettaat (illuminaatin kätyrit?) menneet lisäaineistamaan. Millä sitä nyt eletään, kun korven antimetkin on saastutettu? Onko edes Tapolan Musta enää aito luonnontuote?

    Lähde:

    http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=puolukka%20lis%C3%A4aineet&source=web&cd=1&ved=0CDYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.evira.fi%2Ffiles%2Fproducts%2F1285581099966_elintarvikkeiden_lisaaineet.pdf&ei=aUw5T7rzGJGK4gSiyZihCw&usg=AFQjCNG67XZ9ipyuhSGBhMZz5JpDD-S0QQ&cad=rja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *